POTS

Lækker lørdag!

I går var den bedste lørdag. Synes nu ret ofte at lørdage er lækre. Specielt dem jeg har sammen med Valdemar. Jeg har faktisk været så heldig at have ham to lørdage i træk. Til gengæld er han så taget hjem til sin far i dag, så han kunne komme med til noget familiehalløj på den side, ligesom han var med mig i sidste weekend. Det er dejligt, når det kan lade sig gøre at bytte på den måde. Og han kommer heldigvis hjem til mig igen i morgen.

Vores lørdage starter altid ret tidligt, da Valdemar går til indendørs fodbold her om vinteren. Det starter kl. 9, så der skal vi have klaret alle morgenrutinerne og maden og mælken skal også gerne lige nå og lande lidt i mavsen, inden han skal ud og drøne rundt på banen. Sidste år startede det dog klokken 8 om morgenen, så vi klager bestemt ikke 🙂

I går var der julestue på en af privatskolerne i vores nærområde. Så min mor, Valdemar og jeg kørte derud. Det holder de hvert år og vi har været derude før, for et par år siden. Det er rigtig hyggeligt og med små boder overalt. Man kan købe mad, ride på ponyer, kaste golfkugler i “det muntre køkken”, købe gammelt ragelse og skyde med bue og pil. Der er lagt op til en hyggelig eftermiddag og det havde vi bestemt også. Jeg synes det er en god måde at støtte skolen på og det var simpelthen så hyggeligt.

Da vi var hjemme igen, så jeg at en af Valdemars’s klassekammeraters far havde skrevet om Valdemar kunne lege i et par timer og det ville han gerne. De bor meget tæt på os, så det var dejligt nemt at aflevere ham. Jeg forstår ikke hvor børn får al den energi fra. Fra den ene aktivitet til den anden, hele dagen lang. Han var også godt mør da han kom hjem igen og imens han var afsted benyttede jeg mig af muligheden for at hvile mig lidt.

Om eftermiddagen hyggede vi med sjove videoer på youtube, the og Valdemar der optrådte en masse for os. Min mor kom nemmelig tilbage efter at Valdemar var kommet hjem fra sin legekammerat. Hun var inviteret på risengrød og hygge. Og dældulme om hun ikke havde hindbærsnitter med til aftenkaffen. Det var vi bestemt ikke kede af 😉

En lang og dejlig lørdag, med en masse grin og hygge.

I dag vil jeg smutte en tur i biffen med min bedste ven, Thomas. Jeg har sådan et gavekort liggende, og der er noget der tyder på at “Interstellar” er et absolut must see, så han er hermed inviteret i biffen.

Et par billeder fra i går :)

Et par billeder fra i går 🙂

unnamed (1)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

POTS