Velkommen til min blog.

Velkommen til min blog.

kvinden bag ordene.

kvinden bag ordene.

Velkommen til min blog.

Jeg har nu gået i et stykke tid og leget med tanken om at starte en blog. Så nu gør jeg det. Om jeg bliver god til at blogge må tiden vise. Jeg tager et skridt ad gangen og ser hvor langt jeg når i blogland.

Faktisk gør jeg det lidt for min egen skyld. Ikke at det ikke ville være dejligt, hvis min blog bliver læst af andre. Det er ikke det jeg siger. 😉 Men jeg trænger i den grad til at få brugt mit hoved, så min hjerne ikke svinder helt ind.

Og hvem er jeg så?

Jeg hedder June, er 30 år, single og mor til en skøn dreng, Valdemar der er 7 år, som jeg deler med hans far. Altså, vi er skilt, hans far og jeg. Lige nu deler vi ham 8/6, men efter nytår bliver det til en 7/7 ordning. Det skal jeg nok lige vænne mig til. Jeg har ingen uddannelse, men har altid været på arbejdsmarkedet, indtil for to år siden, hvor jeg blev ramt af depression/stress. Siden da kom jeg over min depression, som så blev erstattet af den diagnose, som gør at jeg stadigvæk er sygemeldt. POTS hedder min diagnose. Og den er ikke sjov at rende rundt med. Den fylder til tider mere end andre gange, men den er der altid og den er desværre ret svær at behandle. Var jeg ikke blevet syg, havde jeg med stor sandsynlighed gået på pædagogseminaret lige nu. Nu ved jeg ikke hvor jeg ender.

Jeg har tænkt en del over hvad denne blog skal indeholde. Jeg er ikke besat af træning, mode eller madlavning, som jeg synes at mangle blogs handler om. Også nogle af dem jeg selv følger. Så jeg tænker at min blog kommer til at handle om lidt af det hele. Om mine op og nedture, om mine dates (Når jeg får overskud til at komme på nogle), om min hverdag og ja, mit liv generelt. Om det er spændende, ved jeg ikke, men en ting kan jeg garantere. Og det er at det altid vil være ærligt og fra hjertet.

Med ønsket om en god dag. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til min blog.